Din semester - vårt jobb

På Wikegårds jobbar vi för att göra din semester så bra som möjligt. Naturen, miljön och allt runt omkring bjuder vi på.

Vi i familjen Fredriksson har drivit Wikegårds i flera generationer, först som jordbruk och nu som camping. Vårt mål är att göra din semester så bra som vi bara kan. Intresserad av att bo hos oss i sommar? Boka din plats redan nu! 

Välkomna!

Rädda Liv

Förutom att vi vill se till att ni får en trivsam och skön vistelse hos oss vill vi även få er att känna er trygga. I vår reception har vi en hjärtstartare och all vår personal får årligen utbildning i Hjärt-/LungRäddning och användandet av en hjärtstartare.

Hitta hit

Resan över till ÖLAND och till WIKEGÅRDS  är en vacker upplevelse där du får se mycket av Ölands speciella natur. 

Kör över ÖLANDSBRON och fortsätt väg 136 norrut mot BORGHOLM och Byxelkrok. Strax innan Borgholm ser du slottsruinen på din vänstra sida, vilket kan vara värt ett besök. 

Fortsätt annars förbi Borgholm och genom Köpingsvik. Efter drygt en mil kommer du till Alböke där du kan se kameler beta på båda sidor om vägen. 

Kör vidare på 136:an och efter ungefär 15 minuter kommer du se skylten WIKEGÅRDS SEMESTERBY & STÄLLPLATSCAMPING. Sväng höger och följ den snirklande vägen tre kilometer. När du ser havet är du framme.

Historien om Wikegårds
Historien om Wikegårds

Hur fick Wikegårds sitt namn och vilka bodde här?

Områdeskarta
Områdeskarta

Hitta din favoritplats i solen!

Vår vision & klimatarbete
Vår vision & klimatarbete

We will only leave footprints for the future.